Woonverzekering Middelstum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Middelstum. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote maatschappijen waaronder Avéro Achmea en Reaal die schade als gevolg van inbraak, water, storm, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Middelstum mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, vandalisme, diefstal, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kachelsverwarmingsapparatuur en dressoir? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Middelstum? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren en Klaverblad hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Maasdam verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-middelstum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Loppersum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn inbegrepen. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of brandblussing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Middelstum kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je via de opstal, en ontvreemde zaken handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot circa €630.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Middelstum
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Middelstum zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Middelstum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Middelstum nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Kollumerpomp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe polis is er bij gebroken glas. Tip: spiegels en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer of sieraden. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Middelstum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 oplopend tot €4.250.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middelstum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij salarisaanpassing of bij aankoop van een huis. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies zijn zeer wisselend (beginnend bij €36,90 tot en met €28,50 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Middelstum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?