Woonverzekering Noord-Sleen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Noord-Sleen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle erkende maatschappijen als EAG Assuradeuren en SNS die schade veroorzaakt door vandalisme, bliksem, brand, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Noord-Sleen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, storm, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als kristal of cv-ketel? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Noord-Sleen? Begin direct met meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Aegon + Polis Direct bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Nieuw-Beijerland verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noord-sleen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand en roet. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Noord-Sleen kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of een kapotte leiding. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €565.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Noord-Sleen
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Noord-Sleen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Noord-Sleen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Noord-Sleen uitbreiden met diverse praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Lopik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Noord-Sleen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte laptop + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.550.000 oplopend tot €2.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,40 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Noord-Sleen
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil over een consumentenovereenkomst & bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €35,45 tot wel €25,40 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Noord-Sleen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering