Woonverzekering Nieuw-Beijerland Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Nieuw-Beijerland. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals Allianz en OHRA die schade veroorzaakt door vandalisme, water, bliksem, inbraak dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuw-Beijerland juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door inbraak, brand, diefstal, storm, water. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als boeken en audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nieuw-Beijerland? Open meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Turien en Co werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Mijdrecht verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nieuw-beijerland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Korendijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door bliksem of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in Nieuw-Beijerland is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. Normaliter wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €380.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuw-Beijerland
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Nieuw-Beijerland moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuw-Beijerland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Nieuw-Beijerland uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Leimuiden afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuw-Beijerland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte telefoon en ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.300.000 tot ruim €4.050.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuw-Beijerland
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis & conflict met aannemer. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf zo’n €26,65 tot €24,35 p/maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuw-Beijerland online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering