Woonverzekering Leimuiden Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,00 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze pagina ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Leimuiden. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en OHRA die schade veroorzaakt door water, vandalisme, brand, bliksem afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Leimuiden april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door o.a. inbraak, diefstal, water, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als aquarium en sofa? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Leimuiden? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Bovag of Nationale Nederlanden hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Kortehemmen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-leimuiden


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Leimuiden kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €380.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Leimuiden
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Leimuiden probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Leimuiden

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Leimuiden nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Hoenzadriel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze extra verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en sieraden. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Leimuiden

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: besmeurde meubels en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.450.000 oplopend tot €5.000.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Leimuiden
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag of conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf circa €30,90 tot wel €30,25 per maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Leimuiden voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?