Woonverzekering Kortehemmen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Kortehemmen. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen als Generali en ING die schade veroorzaakt door brand, bliksem, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kortehemmen juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, storm, brand, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als dranken en kleding? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Kortehemmen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals HEMA en REAAL Verzekeringen hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kaatsheuvel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-kortehemmen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Smallingerland? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en schade door regen. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Kortehemmen is altijd een risico. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot circa €575.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kortehemmen
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker meteen de woning in Kortehemmen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kortehemmen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Kortehemmen uitbreiden met additionele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Heilig Landstichting afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kortehemmen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.350.000 oplopend tot €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kortehemmen
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & bij aankoop van een huis. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. terugvorderen van schade)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €28,95 oplopend tot €33,20 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kortehemmen voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering