Woonverzekering Zutphen Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Zutphen. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Bovag en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, bliksem, storm, vandalisme afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zutphen mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, water, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als televisie of haarföhn? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zutphen? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allsecur en ZLM hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Ysbrechtum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-zutphen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zutphen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. brand en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een kapotte föhn? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Zutphen kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €425.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Zutphen
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Zutphen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zutphen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Zutphen uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Wagenborgen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spelcomputer en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zutphen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto en therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.300.000 tot wel €3.500.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zutphen
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €24,35 t/m €36,30 per maand in mei 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zutphen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering