Woonverzekering Angerlo Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,20 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Angerlo. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire aanbieders als bijv. HEMA en London Verzekeringen die schade zoals brand, inbraak, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Angerlo juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, diefstal, storm, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als pc en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Angerlo? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als Allsecur of Nationale Nederlanden verkopen eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Aalden verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-angerlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Zevenaar? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als tuinhuisje zijn verzekerd. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Angerlo is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €465.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Angerlo
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Angerlo gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Angerlo

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Angerlo completer maken met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Wijdewormer afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze mogelijke dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een smartphone of sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Angerlo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.200.000 tot wel €2.650.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Angerlo
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met een keukenhandel en schade of letsel in verkeer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €35,80 oplopend tot €33,20 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Angerlo online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?