Woonverzekering Nieuwe Pekela Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Nieuwe Pekela. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven als Aegon en Reaal die schade door o.a. water, bliksem, vandalisme, storm verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Nieuwe Pekela april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals kapstok en jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Nieuwe Pekela? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als BLG wonen + nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Moerkapelle verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-nieuwe-pekela


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Pekela? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn afgedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Nieuwe Pekela is altijd een risico. Insluipen of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een hoosbui of een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. Normaal gesproken worden de kosten betaald via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €520.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nieuwe Pekela
Snel een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Nieuwe Pekela probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nieuwe Pekela

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Nieuwe Pekela aanvullen met een aantal interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Leons afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze extra polis staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een e-reader en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nieuwe Pekela

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.250.000 oplopend tot €3.700.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,55 per maand. Bekijk ook ING dekking.

Rechtsbijstandverzekering Nieuwe Pekela
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop en conflict met een schadehersteller. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (startend vanaf €30,15 tot wel €37,15 p/maand in april 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Nieuwe Pekela online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering