Woonverzekering Steenbergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,70 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Steenbergen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. BLG wonen en OHRA die schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, storm, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Steenbergen juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, storm, brand, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als vitrages en dressoir? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Steenbergen? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct en Klaverblad faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sint Philipsland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-steenbergen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Steenbergen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als hagelschade of diefstal. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Steenbergen is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of de babbeltruc, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of een kapotte kit voeg. Typische schade is een kapotte koelkast. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €385.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Steenbergen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Steenbergen eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Steenbergen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Steenbergen nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Reijmerstok afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan aan te raden. Deze unieke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een laptop laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Steenbergen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek op een meubel of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.450.000 tot zo’n €3.950.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,05 (per maand). Check ook SNS.

Rechtsbijstandverzekering Steenbergen
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij studiefinanciering of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €37,10 tot €32,30 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Steenbergen op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering