Woonverzekering Jonkersvaart Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Jonkersvaart. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars waaronder Avéro Achmea en OHRA die schade zoals vandalisme, brand, inbraak, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Jonkersvaart mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere water, inbraak, vandalisme, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als videorecorder en servies? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Jonkersvaart? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea en Univé faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hoogersmilde verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-jonkersvaart


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Marum? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm en smeltschade. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Jonkersvaart kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapot dak. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €520.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Jonkersvaart
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Jonkersvaart moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Jonkersvaart

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Jonkersvaart complementeren met extra nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Haarsteeg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jonkersvaart

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan een gebroken ruit en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.550.000 tot ruim €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 (per maand). Check ook nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Jonkersvaart
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie en geschillen over een motorrijtuig. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €35,70 t/m €33,00 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Jonkersvaart vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering