Woonverzekering Haarsteeg Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Haarsteeg. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders waaronder Europeesche en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Haarsteeg juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals tafelbestek of overjassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Haarsteeg? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en OHRA werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Giessen verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haarsteeg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heusden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. In het geval van een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Haarsteeg kan ook jou gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico die oploopt tot €470.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Haarsteeg
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Haarsteeg gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Haarsteeg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Haarsteeg nog persoonlijker maken met meerdere praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Echteld afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke dekkingstaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Haarsteeg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan personen. Je kunt denken aan een gebroken ruit en kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij variërend van €1.550.000 tot wel €4.700.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Independer.

Rechtsbijstandverzekering Haarsteeg
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf €29,65 tot en met €33,50 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Haarsteeg vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering