Woonverzekering Echteld Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Echteld. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Aegon en Univé die schade als gevolg van storm, brand, vandalisme, water dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Echteld juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, storm, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als verlichtingsornamenten en truien? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Echteld? Start meteen onze vergelijker! Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of nowGo faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Dieren verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-echteld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Neder-Betuwe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als storm of smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Echteld is altijd een risico. Insluipen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je via de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €565.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Echteld
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Echteld probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Echteld

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Echteld uitbreiden met een aantal praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Boschoord afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze unieke zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Echteld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Denk dan aan een onbruikbare bank of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.150.000 tot zo’n €3.200.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,95 (per maand). Check ook De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Echteld
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie & in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €34,95 oplopend tot €28,25 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Echteld afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering