Woonverzekering Dieren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Dieren. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen zoals EAG Assuradeuren en ING die schade als gevolg van storm, water, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dieren april 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijv. brand, water, diefstal, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals muziekinstrumenten of koffers? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Dieren? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Generali en Univé werken met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Groeve verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dieren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Rheden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inbegrepen. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade en vandalisme. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brandstichting? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Dieren kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woningregel je via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot / een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €405.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Dieren
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Dieren probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dieren

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: men mag deze woonverzekering in Dieren completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Bergharen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke polis verzekert bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een filmcamera + sieraden. Waak voor oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dieren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €3.200.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Allianz dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dieren
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag en geluidsoverlast. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €28,60 tot wel €24,85 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dieren afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering