Woonverzekering Landgraaf Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €7,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Landgraaf. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als DAK en London Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, water, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Landgraaf juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. water, diefstal, brand, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als grammofoonplaten en kostuums? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Landgraaf? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Aanbieders als FBTO en Lancyr hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Klazienaveen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-landgraaf


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Landgraaf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm of poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een gevallen strijkbout? Brand in huis is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Landgraaf kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een lekkende kraan. Typische schade is opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €695.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Landgraaf
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Landgraaf moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Landgraaf

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Landgraaf aanvullen met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Herwen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Landgraaf

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.150.000 tot ruim €4.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (per maand). Check ook Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Landgraaf
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan erfrechtgeschillen of conflict met de bank. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €26,75 tot en met €30,05 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Landgraaf voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering