Woonverzekering Klazienaveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Klazienaveen. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals Bovag en OHRA die schade door o.a. bliksem, storm, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Klazienaveen juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, water, brand, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan de keuken. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als albums of handschoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Klazienaveen? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Avéro Achmea + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: IJzendijke verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-klazienaveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Emmen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door brand en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Klazienaveen kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte regengoot. Vaak is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €585.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Klazienaveen
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Klazienaveen moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Klazienaveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Klazienaveen aanvullen met enkele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Hedel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Klazienaveen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte vaas & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €4.400.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Klazienaveen
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld tuchtzaken of conflict met een automobilist. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €26,05 tot wel €31,45 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Klazienaveen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?