Woonverzekering Delfgauw Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Delfgauw. Een woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. Aon Direct en OHRA die schade door o.a. storm, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Delfgauw juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. storm, inbraak, brand, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals zonwering of relaxfauteuil? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Delfgauw? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en Nederlanden van Nu verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Collendoorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-delfgauw


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Pijnacker-Nootdorp? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door storm en brandblussing. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een smerige schoorsteen? Brand is altijd een risico. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Delfgauw is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €525.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Delfgauw
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Delfgauw eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Delfgauw

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Delfgauw nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Beetsterzwaag afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Delfgauw

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.350.000 oplopend tot €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,60 (per maand). Check ook Generali polis.

Rechtsbijstandverzekering Delfgauw
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met de bank. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn meerdere pakketten.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (startend vanaf €33,05 oplopend tot €25,90 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Delfgauw afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering