Woonverzekering s-Gravenzande Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in s-Gravenzande. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. FBTO en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in s-Gravenzande mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, brand, diefstal, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als zonwering en sportuitrusting? Er zijn in de basis 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering s-Gravenzande? Open vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse of OHRA faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Reutum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-s-gravenzande


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Westland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of poging tot inbraak. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een huisbraak in s-Gravenzande kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine of loslatende kit. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Normaliter wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €370.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Gravenzande
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw onderkomen in s-Gravenzande zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in s-Gravenzande

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: jij mag jouw woonverzekering in s-Gravenzande complementeren met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Oost-Souburg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze unieke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere filmapparatuur en gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in s-Gravenzande

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen & kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.100.000 tot zo’n €5.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Gravenzande
Het product rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt en schade of letsel in verkeer. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Module werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €29,60 tot wel €33,05 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering s-Gravenzande voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?