Woonverzekering Reutum Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Reutum. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, storm, brand afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Reutum juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, brand, storm, water, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aquarium of zonnebank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Reutum? Start à la minute’onze vergelijker! Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen of ING bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Papendrecht verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-reutum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tubbergen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. waterschade of brandblussing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Reutum is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Meestal wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €560.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Reutum
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Reutum moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Reutum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Reutum aanvullen met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref je praktische info (of bekijk woonverzekering Noorden afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een e-reader en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Reutum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek op een meubel en ook kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot wel €3.600.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS.

Rechtsbijstandverzekering Reutum
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan erfenis of schade of letsel in verkeer. Dan is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf €36,20 oplopend tot €32,70 per maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Reutum online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering