Woonverzekering Papendrecht Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Papendrecht. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals Centraal Beheer en Lancyr die schade veroorzaakt door bliksem, brand, inbraak, storm verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Papendrecht mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, brand, diefstal, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als aquarium of gereedschap? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Papendrecht? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo + Independer bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Check ook: Oranje verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-papendrecht


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Papendrecht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag en rook. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Papendrecht kan ook jou overkomen. Openwrikken of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €440.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Papendrecht
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Papendrecht moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Papendrecht

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Papendrecht completer maken met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref je praktische info (of bekijk woonverzekering Nieuw-Schoonebeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze additionele verzekering is er bij gebroken glas. Belangrijk: een mooie spiegel en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera + sieraden. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Papendrecht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan een kapotte laptop of kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag variërend van €1.100.000 tot zo’n €4.750.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Papendrecht
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst of bouw- en verbouwgeschillen. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €36,85 t/m €34,40 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Papendrecht voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?