Woonverzekering Glimmen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Glimmen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders zoals HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, storm, water, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Glimmen juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, brand, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als verlichting of Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Glimmen? Open direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO + OHRA werken met eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Formerum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-glimmen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en schade door regen. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Glimmen is altijd een risico. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm / loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €550.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Glimmen
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna bekijk je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Glimmen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Glimmen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Glimmen complementeren met diverse belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Dirkshorn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen de moeite. Deze unieke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop + een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Glimmen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte telefoon + geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.300.000 tot zo’n €4.200.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA dekking.

Rechtsbijstandverzekering Glimmen
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering of geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €27,10 tot €24,45 p/maand in juli 2024). De premie hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Glimmen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?