Woonverzekering Dirkshorn Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Dirkshorn. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire aanbieders als BLG wonen en Klaverblad die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, inbraak, water verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Dirkshorn juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, brand, vandalisme, inbraak, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals muziekinstrumenten of handschoenen? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Dirkshorn? Open meteen de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO + Univé verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: De Krim verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-dirkshorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schagen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als hagelschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Dirkshorn is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €355.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Dirkshorn
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Dirkshorn gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dirkshorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Dirkshorn completer maken met een aantal interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Berltsum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingis er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dirkshorn

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een gebroken ruit & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.200.000 tot €3.150.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dirkshorn
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. een webshop die niet levert of conflict over aankoop auto. In dat geval is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Module werk (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €35,50 tot wel €30,10 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Dirkshorn vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering