Woonverzekering Lage Zwaluwe Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lage Zwaluwe. Het concept woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende partijen zoals ASR Verzekeringen en ZLM die schade als gevolg van brand, vandalisme, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Lage Zwaluwe april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, inbraak, brand, water. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als verlichtingsornamenten of prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lage Zwaluwe? Gebruik hiervoor vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Nederlanden van Nu bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Kimswerd verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-lage-zwaluwe


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Drimmelen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als schade door wateroverlast en vandalisme. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Lage Zwaluwe kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en een kapot aquarium. Typische schade is een onbruikbare droger. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. Vaak heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Lage Zwaluwe
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Lage Zwaluwe moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lage Zwaluwe

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Lage Zwaluwe uitbreiden met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Herpen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en sieraden. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lage Zwaluwe

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €950.000 tot €4.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,70 p/maand. Ga verder naar Bovag polis.

Rechtsbijstandverzekering Lage Zwaluwe
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever en ingevorderd rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit meerdere varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €35,55 t/m €34,75 per maand in april 2024). Het tarief hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Lage Zwaluwe voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering