Woonverzekering Kimswerd Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Kimswerd. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen als Generali en Klaverblad die schade veroorzaakt door vandalisme, storm, brand, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kimswerd juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als bestek of cv-ketel? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kimswerd? Start direct onze vergelijker! In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Ditzo en Unigarant bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: IJlst verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kimswerd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inclusief. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en ontploffing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Kimswerd kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af middels de opstal, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot circa €465.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kimswerd
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op bruikbare info. Verzeker meteen het huis in Kimswerd moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kimswerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag de woonverzekering in Kimswerd aanvullen met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Haulerwijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera of gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Kimswerd

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij vanaf €1.000.000 tot wel €3.550.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kimswerd
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie of geschil met een verzekeraar. In dit soort gevallen is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met werkgever)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €31,05 tot €26,25 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kimswerd vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?