Woonverzekering Haulerwijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €8,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Haulerwijk. Een woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Interpolis die schade zoals water, vandalisme, bliksem, inbraak dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Haulerwijk mei 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, water, brand, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kruiden en wasdroger? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Haulerwijk? Start meteen met direct de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren + Turien en Co faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Groenlo verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-haulerwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ooststellingwerf? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door stormschade of vandalisme. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Haulerwijk is altijd een risico. Flipperen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €285.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Haulerwijk
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Haulerwijk moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld appartement). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Haulerwijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Haulerwijk uitbreiden met extra interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Elahuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een laptop en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Haulerwijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.050.000 tot wel €4.850.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,55 (per maand). Check ook HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haulerwijk
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld arbeidsconflicten en conflicten over huur. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €23,95 tot €38,45 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Haulerwijk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering