Woonverzekering Slochteren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,20 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Slochteren. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen als bijv. Bruns ten Brink en Unigarant die schade als gevolg van water, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Slochteren mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, vandalisme, diefstal, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als serviesgoed en haarföhn? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Slochteren? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Centraal Beheer of London Verzekeringen werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Schinnen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-slochteren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Slochteren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade of plundering. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Slochteren kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine / een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaliter worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak is het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €500.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Slochteren
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Slochteren moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Slochteren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Slochteren aanvullen met enkele nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Peperga afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad & kleding. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Slochteren

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €3.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slochteren
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie en schade of letsel in verkeer. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomensconflicten (bijv. reorganisatie)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €28,55 tot €31,00 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Slochteren online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?