Woonverzekering Gorssel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Gorssel. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle erkende partijen als bijv. Bovag en Univé die schade zoals water, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Gorssel juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, diefstal, vandalisme, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als radio of schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gorssel? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + Nationale Nederlanden hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gaastmeer verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gorssel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Lochem? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Gorssel kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Normaliter worden de kosten betaald door de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €605.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Gorssel
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Gorssel probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Gorssel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Gorssel complementeren met additionele interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Dongen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen vaak interessant. Deze nieuwe modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). We spreken hier van attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera + drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gorssel

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto en ook smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €2.700.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: nowGo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Gorssel
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een reisbureau of conflict met de bank. Dan wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies verschillen enorm (vanaf circa €26,60 tot wel €30,00 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gorssel online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering