Woonverzekering Valthe Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,00 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Valthe. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire bedrijven waaronder Aon Direct en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van vandalisme, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Valthe april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. water, inbraak, diefstal, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als grammofoonplaten en schrijfmachine? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Valthe? Begin direct met direct de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Verzekeruzelf.nl werken met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Tienhoven verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-valthe


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn inbegrepen. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in Valthe kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €490.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Valthe
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Valthe gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Valthe

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Valthe uitbreiden met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Sijbrandahuis afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Advies: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Valthe

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.350.000 tot zo’n €3.150.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Valthe
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij conflict met het UWV en erfafscheidingen e.d.. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €24,45 tot wel €28,10 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Valthe vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering