Woonverzekering Kapel Avezaath Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Kapel Avezaath. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. ABN AMRO en OHRA die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, inbraak vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Kapel Avezaath juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals tafelkleden en gereedschap? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Kapel Avezaath? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse + Turien en Co verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Houwerzijl verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kapel-avezaath


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Kapel Avezaath is altijd een risico. Insluipen of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €615.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Kapel Avezaath
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute de woning in Kapel Avezaath gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kapel Avezaath

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Kapel Avezaath aanvullen met meerdere interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Haps afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Kapel Avezaath

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas + geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot €4.450.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kapel Avezaath
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen & geschil met een verzekeraar. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (startend vanaf €30,50 tot €28,40 p/maand in juni 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kapel Avezaath online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering