Woonverzekering Deelen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Deelen. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld Aon Direct en London Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, bliksem, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Deelen juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere diefstal, vandalisme, water, brand, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als serviesgoed en handschoenen? We onderscheiden 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Deelen? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en London Verzekeringen bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Castricum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-deelen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ede? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en olie. Bij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Deelen kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €270.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Deelen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw woning in Deelen zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Deelen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Deelen complementeren met een aantal nuttige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Beerze afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele zekerheid is er bij gebroken glas. Tip: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een tablet of viool. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Deelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan personen. Voorbeelden zijn een gebroken ruit en ook ziekenhuiskosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.000.000 tot €4.700.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Deelen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. bijstandsuitkering of conflict met de bank. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf €30,65 t/m €24,10 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Deelen online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering