Woonverzekering Veendam Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Veendam. De woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars waaronder EAG Assuradeuren en Interpolis die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Veendam april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, inbraak, brand, vandalisme, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als levensmiddelen of centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Veendam? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK of London Verzekeringen bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Tirns verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-veendam


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Veendam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. bliksem en schroeischade. Bij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Veendam kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van een kapotte koelkast. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Meestal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €575.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Veendam
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Veendam moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Veendam

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Veendam nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Simpelveld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval vaak interessant. Deze nieuwe verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur of kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Veendam

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €4.000.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,50 p/maand. Ga verder naar Europeesche dekking.

Rechtsbijstandverzekering Veendam
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn & ingevorderd rijbewijs. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies schommelen enorm (vanaf zo’n €34,20 tot en met €28,80 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Veendam op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering