Woonverzekering Delta Lloyd

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering van Delta Lloyd. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende partijen zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van water, bliksem, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Delta Lloyd mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als vloerbedekking en toiletartikelen? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goedkope inboedelverzekering van Delta Lloyd? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en Turien en Co hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Centraal Beheer.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand of smeltschade. Via een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte elektrische deken? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.

Inbraak

Een huisbraak is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag / lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.

Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €610.

Eenvoudig een goedkope Delta Lloyd woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw onderkomen met Delta Lloyd gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket van Delta Lloyd

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze Delta Lloyd woonverzekering completer maken met een paar interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij aanvullende adviezen (ook interessant: Borne, Hoorn en Schiedam).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze unieke verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

  • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
  • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn. We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een navigatieapparaat en drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Delta Lloyd

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank & kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij van €1.300.000 tot ruim €2.650.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea.

Delta Lloyd Rechtsbijstandverzekering
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bij ontslag & huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

   • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
   • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
   • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
   • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen nogal (vanaf zo’n €37,85 t/m €24,85 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Delta Lloyd voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?