Woonverzekering Borne Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Borne. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle grote maatschappijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, water, bliksem, brand dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Borne april 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, brand, water, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan gestolen sieraden. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als vriezer en audiovisuele apparatuur? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Borne? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali + Turien en Co zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Bergeijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-borne


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Borne? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als brand en poging tot inbraak. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Borne kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, de spullen die je kwijt bent gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €260.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Borne
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Borne moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Borne

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: jij mag de woonverzekering in Borne completer maken met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Aagtekerke afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze additionele zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur & een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Borne

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot €3.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €2,65 (per maand). Check ook Buitenhuisdekking.

Rechtsbijstandverzekering Borne
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan aankopen die niet geleverd zijn & conflict over wonen. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €29,25 tot en met €32,65 p/maand in april 2024). Het tarief komt tot stand door het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Borne vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering