Woonverzekering Aagtekerke Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Aagtekerke. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als ABN AMRO en nowGo die schade door o.a. vandalisme, water, storm, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Aagtekerke mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou onder andere storm, vandalisme, inbraak, diefstal, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals videorecorder of autoped? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Aagtekerke? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen + Polis Direct hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zevenbergen verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aagtekerke


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Veere? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door storm of brandblussing. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Aagtekerke kan ook jou overkomen. Openwrikken of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €505.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aagtekerke
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Aagtekerke zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Aagtekerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Aagtekerke completer maken met enkele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Waterlandkerkje afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een tablet en een rollator. Let op oververzekering: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Aagtekerke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur & ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.500.000 oplopend tot €2.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Aagtekerke
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict over arbeidsvoorwaarden & conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,00 tot en met €35,25 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Aagtekerke voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?