Woonverzekering Waterlandkerkje Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Waterlandkerkje. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als bijv. ANWB en Verzekeruzelf.nl die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, inbraak verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Waterlandkerkje juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere water, brand, diefstal, vandalisme, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als gordijnrails en zonnebank? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Waterlandkerkje? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als FBTO en ING hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Voorhout verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-waterlandkerkje


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Sluis? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Waterlandkerkje kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €355.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Waterlandkerkje
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Waterlandkerkje gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Waterlandkerkje

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Waterlandkerkje uitbreiden met verschillende nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering t Harde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze additionele modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een smartphone en een muziekinstrument. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Waterlandkerkje

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.250.000 tot wel €3.350.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,55 (per maand). Check ook ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Waterlandkerkje
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan bij ontslag of conflict met aannemer. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,40 oplopend tot €36,80 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Waterlandkerkje voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering