Woonverzekering t Harde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,80 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Via deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in t Harde. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld De Goudse en ING die schade als gevolg van water, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in t Harde juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere storm, diefstal, inbraak, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een defecte televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als grammofoonplaten en huisdieren? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering t Harde? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO en Unigarant faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Spanga verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-t-harde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Elburg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als waterschade en vandalisme. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in t Harde kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. In de regel wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan missende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €350.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in t Harde
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in t Harde zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in t Harde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in t Harde uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Roderwolde afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze extra modulebetaalt uit bij gebroken glas. Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een e-reader en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten t Harde

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel of ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.300.000 tot zo’n €3.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Reaal afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering t Harde
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt & geschil met de overheid over woonsituatie. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan allerlei opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €23,95 tot €36,15 p/maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering t Harde voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?