Woonverzekering Spanga Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Spanga. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle erkende partijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Turien en Co die schade door o.a. inbraak, bliksem, vandalisme, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Spanga juni 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, brand, diefstal, inbraak, storm. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als horloges of sjaals? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Spanga? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Ditzo + Univé zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sibrandabuorren verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-spanga


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Weststellingwerf? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of keukenbrand? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Spanga is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade door een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming of een gesprongen waterleiding. Typische schade is schade aan de vloer. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €520.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Spanga
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Spanga zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Spanga

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: jij mag de woonverzekering in Spanga nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Purmer afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een laptop & een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Spanga

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan krassen op de auto en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot zo’n €4.400.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Centraal Beheer.

Rechtsbijstandverzekering Spanga
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen of conflicten over huur. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf circa €27,30 oplopend tot €32,10 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Spanga vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?