Woonverzekering Stevensweert Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Stevensweert. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als FBTO en Reaal die schade zoals storm, water, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Stevensweert april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, inbraak, vandalisme, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als afwasmachine of brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Stevensweert? Gebruik hiervoor direct de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals HEMA en nowGo zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Slenaken verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-stevensweert


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Maasgouw? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als hagelschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of keukenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Stevensweert is altijd een risico. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woningloopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €300.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Stevensweert
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker jouw het huis in Stevensweert probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Stevensweert

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag de woonverzekering in Stevensweert completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Rhee afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval de moeite. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een e-reader of een rollator. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Stevensweert

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €3.000.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Stevensweert
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij medische fout & geschil over de uitkering. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €29,25 tot €29,45 per maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Stevensweert op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?