Woonverzekering Rhee Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €5,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Dankzij deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Rhee. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire partijen waaronder Europeesche en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, inbraak, storm, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Rhee april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. water, storm, diefstal, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als uurwerken en badkameraccessoires? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Rhee? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals FBTO + Lancyr werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Paterswolde verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rhee


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Assen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en plundering. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Rhee is niet leuk, maar kan gebeuren. Flipperen of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico die oploopt tot €305.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Rhee
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Rhee eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Rhee

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Rhee complementeren met extra praktische aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Noordlaren afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze additionele moduleis er bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Rhee

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels & smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.300.000 tot ruim €4.850.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Rhee
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict over adoptie of als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €32,70 t/m €32,95 per maand in april 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Rhee afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering