Woonverzekering Eenrum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €3,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Via deze website ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Eenrum. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen waaronder ANWB en London Verzekeringen die schade door o.a. brand, bliksem, storm, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Eenrum mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, storm, vandalisme, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte televisie. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als tafelkleden en fietsen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Eenrum? Begin direct met direct de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Unigarant werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Doldersum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-eenrum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Marne? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een schuurtje zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of gaslekken? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Eenrum is altijd een risico. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je via de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €485.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eenrum
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker direct jouw huis in Eenrum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Eenrum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Eenrum completer maken met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Breezand afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe dekkingis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Eenrum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan kapotte apparatuur en ook therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.400.000 tot wel €2.950.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Eenrum
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan sociale wetgeving en erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €36,15 tot wel €28,60 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Eenrum afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering