Woonverzekering Breezand Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,15 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Breezand. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. brand, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Breezand mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, storm, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals vazen of cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Breezand? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals Delta Lloyd en ING bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Biddinghuizen verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-breezand


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hollands Kroon? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) en ontploffing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Breezand kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en een kapotte kit voeg. Typische schade is een ondergelopen kelder. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €520.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Breezand
Snel een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Breezand eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Breezand

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Breezand uitbreiden met meerdere interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Aerdenhout afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze mogelijke modulebetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Breezand

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een kapotte tablet of kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €4.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Breezand
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan ontslag & conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €31,75 tot wel €25,70 p/maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Breezand voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering