Woonverzekering Aerdenhout Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Aerdenhout. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven zoals EAG Assuradeuren en OHRA die schade zoals water, inbraak, brand, vandalisme dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Aerdenhout juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, inbraak, brand, vandalisme, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een defecte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als lampen of overjassen? Er zijn in de basis 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Aerdenhout? Start meteen met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket vind je meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en ZLM bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zuiderwoude verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-aerdenhout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bloemendaal? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inclusief. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm vanaf windkracht 7 en plundering. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Aerdenhout kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een hoosbui of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico die oploopt tot €300.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Aerdenhout
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Aerdenhout eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Aerdenhout

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Advies: je kunt de woonverzekering in Aerdenhout completer maken met diverse nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Wessem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera en viool. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Aerdenhout

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.100.000 tot €2.500.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,70 (per maand). Check ook DAK.

Rechtsbijstandverzekering Aerdenhout
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever of verkeersongeluk. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €36,40 oplopend tot €28,80 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Aerdenhout vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering