Woonverzekering Schoonoord Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Schoonoord. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en Nationale Nederlanden die schade door o.a. water, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Schoonoord juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door water, vandalisme, storm, diefstal, brand. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als aquarium en iPad? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Schoonoord? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen en Polis Direct hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Rumpt verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schoonoord


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn inbegrepen. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Schoonoord kan ook jou overkomen. Insluipen of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een overstroming en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte schutting. Vaak betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €525.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoonoord
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker meteen de woning in Schoonoord probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schoonoord

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Schoonoord uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Oud-Beijerland afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze mogelijke dekkingverzekert bij gebroken glas. Advies: zaken als een aquarium of smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een e-reader of sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schoonoord

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.400.000 oplopend tot €2.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nederlanden van Nu polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoonoord
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst & bouw- en verbouwgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €34,20 tot en met €27,45 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Schoonoord voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering