Woonverzekering Heesselt Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Heesselt. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Avéro Achmea en Nationale Nederlanden die schade door o.a. brand, storm, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Heesselt juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals game consoles of tassen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Heesselt? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Delta Lloyd en Klaverblad verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Haarlemmerliede verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-heesselt


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Neerijnen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Heesselt is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn kapotte apparatuur. Meestal wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Denk maar aan een kapotte schutting. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €420.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Heesselt
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Heesselt gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Heesselt

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Heesselt complementeren met meerdere handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Enkhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spelcomputer + viool. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Heesselt

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan personen. Denk dan aan behang dat moet worden vervangen en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot zo’n €3.750.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heesselt
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis of terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf €35,35 tot en met €31,95 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heesselt op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering