Woonverzekering Wesepe Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,40 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Wesepe. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders zoals Aegon en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van storm, brand, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wesepe februari 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. schade aan elektrische apparatuur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als albums en scheerapparaat? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wesepe? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO + Turien en Co hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Vuren verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-wesepe


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Olst-Wijhe? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of schroeischade. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of gaslekken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Wesepe is altijd een risico. Flipperen of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is hemelwater schade. Normaliter worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan scheuren in de muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €520.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Wesepe
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Wesepe eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wesepe

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Wesepe aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Terhole afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele moduleverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader of gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wesepe

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel en kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.200.000 tot ruim €4.650.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wesepe
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering & conflict met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €37,65 tot en met €24,80 per maand in februari 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Wesepe voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering