Woonverzekering Vuren Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Vuren. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen waaronder De Goudse en SNS die schade door o.a. wateroverlast, storm of brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vuren juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, brand, vandalisme, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kachelsverwarmingsapparatuur en handschoenen? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Vuren? Gebruik hiervoor à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Bruns ten Brink en Lancyr werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Velp verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vuren


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Lingewaal? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of ontploffing. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of gaslekken? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade van jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Vuren is altijd een risico. Openwrikken of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in het metselwerk. Meestal betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €690.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Vuren
Direct een woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Vuren gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vuren

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Vuren complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Startenhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra verzekering verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vuren

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas of therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.500.000 tot ruim €4.450.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Vuren
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij pensioenen en conflict met de bank. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €24,80 tot en met €30,25 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vuren online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?