Woonverzekering Bentelo Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €5,80 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Bentelo. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. Europeesche en Klaverblad die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, brand verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bentelo mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere vandalisme, inbraak, storm, water, diefstal. Je kunt dan denken aan beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals pannen en geyser/boiler? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Bentelo? Open à la minute’onze vergelijker! Meestal doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en Klaverblad bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Baak verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-bentelo


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hof van Twente? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en omvallen van bomen. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een kapotte koelkast? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Bentelo is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot wel €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Bentelo
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Bentelo eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bentelo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Bentelo complementeren met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Zeist afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: aquaria, spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een iPad & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bentelo

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Onder andere een onbruikbare bank of het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot zo’n €2.900.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Bentelo
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een ziekenhuis en verkeersongeluk. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €32,30 tot wel €28,50 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bentelo online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering