Woonverzekering Borger Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Borger. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende partijen waaronder BLG wonen en Turien en Co die schade door o.a. storm, inbraak, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Borger juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, storm, brand, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als verlichting of dassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Borger? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen en ING faciliteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Bentveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-borger


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Borger-Odoorn? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm of olie. Via een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of spelen met vuur? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Borger kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning gaat middels de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Typische schade is een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €575.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Borger
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Borger gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Borger

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Borger complementeren met een aantal praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina check je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Overijssel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Borger

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte vaas of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €900.000 tot €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Borger
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & ingevorderd rijbewijs. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €30,55 tot wel €26,70 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Borger voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering