Woonverzekering Bentveld Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Bentveld. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote partijen waaronder Delta Lloyd en Polis Direct die schade als gevolg van inbraak, brand, vandalisme, storm dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Bentveld juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, inbraak, water, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tafelkleden of petten? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Bentveld? Start meteen met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Delta Lloyd en Reaal zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Baard verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-bentveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zandvoort? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Bentveld kan ook jou overkomen. De takjesmethode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn onbruikbare apparatuur. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €320.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Bentveld
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Bentveld eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Bentveld

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Bentveld aanvullen met meerdere nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Zenderen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan de moeite. Deze unieke polis verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • de hond springt iemand omver
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Bentveld

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een deuk in de auto & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 oplopend tot €4.900.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Bentveld
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met bedrijven & terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf circa €34,30 tot €32,00 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bentveld afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering