Woonverzekering Hengevelde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Hengevelde. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder Allianz en Univé die schade als gevolg van water, vandalisme, brand, inbraak dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hengevelde juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, diefstal, storm, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als albums en laptop? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hengevelde? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Bovag en Zelf hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hartwerd verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hengevelde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hof van Twente? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als stormschade en brandblussing. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Hengevelde is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en loslatende kit. Typische schade is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw voorwaarden van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Veelal betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot circa €290.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Hengevelde
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Hengevelde gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Hengevelde

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Hengevelde nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Veenwouden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze extra zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). We spreken hier van attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone + drumstel. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Hengevelde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €1.000.000 tot zo’n €2.500.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hengevelde
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan erfrechtgeschillen of huur- en verhuurgeschillen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €30,10 tot €26,90 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hengevelde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering