Woonverzekering Burgerbrug Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Burgerbrug. De woonverzekering is een combinatie van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals De Goudse en REAAL Verzekeringen die schade zoals storm, inbraak, brand, bliksem afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Burgerbrug juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door storm, brand, water, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als uurwerken en dassen? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Burgerbrug? Begin direct met direct de vergelijkingstool. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als DAK + Klaverblad verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Borgercompagnie verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-burgerbrug


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Schagen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als waterschade of schade door regen. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Burgerbrug is altijd een risico. Gaatjes boren of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Denk maar aan losse dakpannen. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €350.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Burgerbrug
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Burgerbrug eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Burgerbrug

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Burgerbrug nog persoonlijker maken met extra belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Ane afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij gebroken glas. Let op: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een filmcamera of een verrekijker. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Burgerbrug

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking van €1.150.000 tot wel €3.200.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Generali afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burgerbrug
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt of geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €28,30 t/m €35,05 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Burgerbrug vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering